Hvorfor vælge Sohojhus produkter?

Ved at vælge vores produkter bliver Verden omkring dig renere, fordi vores produkter udelukkende er naturlige, de indeholder ikke kunstige stoffer. For eksempel er syet tøj lavet af ren bomuld, hør eller en vellykket kombination af begge, det er naturlige produkter, de passer rigtig godt til kroppen, sikrer perfekt energi/luftudveksling med det omgivende miljø, samtidig med at de skaber et lokalt mikroklima omkring din krop, hvilket er nødvendigt for en god og behagelig følelse, hudens vejrtrækning og varmevedligeholdelse. Samtidig giver bomuldsstof eller strikketøj adgang til kroppen til den ydre atmosfære og afgiver overskydende kropsvarme, og dermed ikke akkumulerer kropsfugt og mindsker muligheden for hudirritation og allergiske reaktioner.

Til gengæld tilbyder vi strik af uld eller bomuld, eller en vellykket kombination af begge naturgarner uden indblanding af kunstige fibre, for uld er også et naturprodukt, der kommer fra vores yngre brødre - dyr som biprodukt og deres gave til os mennesker, som vi skal sætte pris på. Dyr er en del af naturen ligesom mennesker, og dette vidunderlige samarbejde, der er blevet udviklet gennem århundreder, er blevet testet og har altid været efterspurgt.

Uld består af en fin fiber, ofte snoet i en spiral, som let kan rynkes, bøjes, komprimeres, men efter eksponering genskaber den sit oprindelige udseende igen. Det gør ulden blød og luftig og praktisk. Uld absorberer godt fugt, men leder samtidig ikke varmen godt, så uldtøj holder kroppen varm i koldt vejr og giver særlig komfort i koldt vejr. Uldstof har desuden god luftgennemtrængelighed, hvilket sikres af fibrenes spiralform. Det fremmer også dens naturlige udrensning. Uld har effektive fugtabsorberende og fordampende egenskaber, så huden altid forbliver tør og svedfri, når den kommer i kontakt med den. Uld avler heller ikke bakterier eller støvmider, som vi ofte er allergiske overfor. Ofte er råuldsgarn stadig omgivet af dyrets naturlige fedtkonserverende belægning, som øger varmebestandigheden. I sådanne tilfælde anbefales det ikke at vaske uldstrik med syntetiske rengøringsmidler, men efter intensiv brug hænge det i frisk luft et stykke tid, så det genvinder sin naturlige atmosfære, eller skyl det i rent vand for at fjerne partikler fra bærerens hud eller unødvendig lugt tilbage på ulden.

Nogle af vores produkter er lavet af dette rå uldgarn, som stammer fra Australien, berømt for sine specielle varme og behageligt masserende uldfår. Sådanne strik er mere velegnede til voksne end til babyer eller små børn. 

Prøv vores uldsokker , og du vil mærke den behagelige effekt af uld på huden. De vil især hjælpe på kolde vinteraftener, hvor det er fugtigt og køligt udenfor, men dine fødder bliver varme, og du vil føle behagelig komfort!

Handsker med frie fingre er strikket af ren uld, og de hjælper perfekt med at holde hænder og håndled varme både når man kører bil ved rattet, dyrker sport, og også når man går med et barn og knapper en knap eller arrangerer en hat til ham.

På den anden side vil vores mønstrede huer i nordisk stil hjælpe med at holde dit hoved køligt og beskytte dig mod en løbende næse i vådt og koldt vintervejr.

Desuden er enhver af vores sweatere strikket af ren uld eller bomuld - det vil helt sikkert være et varmt outfit til dig i enhver kølig tid af sæsonen, samt et unikt og stilfuldt outfit som ingen andre har i hele Verden!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv